Telefonisch afspraken maken – Huisartsen MCNO – Nijmegen
Header afbeelding
Berg en Dalseweg 63 6522 BB Nijmegen Tel:024 - 382 86 82

Telefonisch afspraken maken

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt ons centrum bereiken van 8.00 tot 15.00 op het nummer 024 – 382 86 82.

Voor vragen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u ons ook tussen 15.00 en 17.00 bereiken. Wilt u bij het maken van een afspraak aangeven bij welke praktijk u ingeschreven staat?

Als u belt om een afspraak te maken zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Ze kan dan beter de juiste afspraak voor u maken. Ze heeft daarvoor de ervaring en opleiding. Als het echt dringend is, zal zij nog dezelfde dag een afspraak voor u maken. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Klik hier voor het filmpje met uitleg over triage van het VGZ.

Als u eerder met dezelfde klacht bij een huisarts bent geweest, kunt u het beste bij deze arts een afspraak maken.

Online afspraken maken

Het is ook mogelijk om online uw afspraken bij ons in te boeken. Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw praktijk / arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

Meer tijd nodig?

Een standaard afspraak bij de huisarts is 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of meer tijd nodig? Geef het aan bij het maken van de afspraak.

Spreekuurtijden

Er is dagelijks spreekuur. U kunt via de website een afspraak maken, of bij de assistentes. Voordeel van een afspraak maken via de website is, dat u dat ook buiten kantoortijden kunt doen en geen wachttijd aan de telefoon heeft.

Visites

Indien het medisch niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, legt de huisarts bij u thuis een visite af. Indien een visite dezelfde werkdag noodzakelijk is verzoek wij u voor 10.00 te bellen zodat wij er rekening mee kunnen houden in de agenda’s.